ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Πογκμπά: "Κούρεμα" 95% στον μισθό του η Γιουβέντους λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Γιουβέντους θα "κουρέψει" τον μισθό του Πολ Πογκμπά μετά τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος, που βρέθηκε θετικός στο πλαίσιο ελέγχου ντόπινγκ, κι από τα 8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει θα πέσει στα 42.000 ευρώ.

Δυστυχώς για τον Πολ Πογκμπά τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος στο πλαίσιο ελέγχου ντόπινγκ δεν ήταν αυτά που προσδοκούσε, αφού βρέθηκε εκ νέου θετικός στην απαγορευμένη ουσία.

Αυτό σημαίνει πως αφενός θα κληθεί να απολογηθεί στην ιταλική αθλητική δικαιοσύνη για να διαπιστωθεί αν η συγκεκριμένη ουσία μπήκε στον οργανισμό του εν γνώσει του κι αφετέρου πως θα αντιμετωπίσει την τιμωρία που συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη.

Εκτός του ότι κινδυνεύει ακόμα και με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τον αθλητισμό για 4 χρόνια, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο 30χρονος Γάλλος μέσος βρίσκεται αντιμέτωπος και με μία ιστορική μισθολογική καταστροφή, καθώς από τα 8 εκατ. ευρώ που έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιό του θα πέσει στις 42.000 ευρώ.

Βέβαια, η Γιουβέντους από την πλευρά της εξετάζει να λύσει το συμβόλαιο μαζί του που έχει ισχύ μέχρι το 2026 κι επομένως να μην του δώσει ούτε αυτό το ποσό.

Θυμίζουμε πως στον Πογκμπά έχει απαγορευτεί η πρόσβασή του στο προπονητικό κέντρο των "μπιανκονέρι", ενώ επίσης δεν έχει πλέον το δικαίωμα να έρθει σε επαφή με υπαλλήλους του συλλόγου.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ