ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ντεσάμπ: "Δεν νομίζω πως ήταν ναυάγιο, υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες που χάνουν"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ @ 2022 MICHAEL GRUBER / AP IMAGES

Η Γαλλία παραδόθηκε άνευ όρων στην Δανία και γλίτωσε στο τσακ τον υποβιβασμό στην League B του Nations League, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να τονίζει ωστόσο πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους μπλε αφού έλειπαν αρκετοί έμπειροι παίκτες.

Για έκτο διαδοχικό παιχνίδι της η εθνική Γαλλίας δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο και αυτό της κόστισε το βράδυ της Κυριακής (25/09) στην Κοπεγχάγη, με την παγκόσμια πρωταθλήτρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από την Δανία και να αποφεύγει τον υποβιβασμό στην League B στο Nations League χάρη στην ήττα της Αυστρίας από την Κροατία την ίδια ώρα.

Πέρα από την ήττα, οι μπλε απογοήτευσαν κυρίως με την αναιμική εμφάνισή τους, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ από την πλευρά του να διατηρεί την ψυχραιμία του και να στέλνει μήνυμα στους φίλους της ομάδας πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν:

"Δεν νομίζω πως ήταν ναυάγιο, είχαμε επίσης πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Υποπέσαμε σε κάποια λάθη όταν κάναμε παιχνίδι από την άμυνά μας.

Είναι μία νεανική γαλλική ομάδα όπου η πλειονότητα των παικτών δεν έχουν εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Δεν έχει να κάνει με διατάξεις.

Όταν ο αντίπαλος έχει κερδίσει τέσσερα κόρνερ και κάθε φορά ένας παίκτης της Δανίας μένει αφύλακτος, είτε παίζεις με τρεις, είτε με τέσσερις, είτε με πέντε πίσω, δεν έχει σημασία", τόνισε ο Ντεσάμπ, για να προσθέσει:

"Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, η επιστροφή των παικτών με διεθνή εμπειρία θα μας κάνει καλό. Δεν υπάρχει ανησυχία. Χθες το βράδυ έβλεπα άλλα παιχνίδια, υπάρχουν και άλλες μεγάλες ομάδες που χάνουν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ