CHAMPIONS LEAGUE

Ντεσαγί: "Ξεχάστε την εκδίκηση"

Ντεσαγί: "Ξεχάστε την εκδίκηση"
Ντεσαγί-Μίλαν

Πεπεισμένος ότι η Μίλαν δεν θα κυριευτεί από τάσεις εκδίκησης και θα αντιμετωπίσει ψυχρά και επαγγελματικά τον τελικό με τη Λίβερπουλ, εξέφρασε ο παλιός άσος των "ροσονέρι"

"Όποιος κάνει λόγο για εκδίκηση απέναντι στη Λίβερπουλ δεν καταλαβαίνει τη φιλοσοφία της Μίλαν. Ήμουν σε αυτή την ομάδα για πέντε χρόνια και όλος ο σύλλογος έχει στο αίμα του τη νίκη", τόνισε ο παλιός άσος των "ροσονέρι" και συνέχισε:

" Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου διαφορετικό και η Μίλαν θα περιμένει να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είτε έπαιζαν με τη Λίβερπουλ, είτε έπαιζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε με τη Μπαρτσελόνα, θα ήθελαν να νικήσουν.

Φυσικά η ήττα το 2005 ήταν ένα οδυνηρό συναίσθημα, που θα είναι φρέσκο σε παίκτες όπως ο Γκατούζο, ο Μαλντίνι και ο Κακά.

Το να χάνεις έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι πάντα σκληρό, πόσο μάλλον στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ήρθε η ήττα.

Όταν πήγαν στό ημίχρονο με το 3-0 υπέρ τους, πιθανότατα πίστεψαν ότι τελείωσε το ματς, και αν έπαιζαν με άλλη ιταλική ομάδα, ή ακόμα και ισπανική, θα είχαν πάρει τη νίκη. Όμως οι αγγλικές ομάδες δεν σταματούν ποτέ να μάχονται και να πιστεύουν".








Το Ολυμπιακό Σταδίο της Αθήνας φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στον πρώην Γάλλο διεθνή, καθώς είχε πετύχει το τελευταίο γκολ της Μίλαν στον αξέχαστο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (4-0 το τελικό σκορ), με τον ίδιο να ξετυλίγει το κουβάρι των "γλυκών" αναμνήσεων.

"Είχα πετύχει ένα γκολ τότε. Ήταν ένα βράδυ που όλα πήγαν τέλεια για εμάς, και η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία τύχη. Πριν από τον σημερινό τελικό, η ομάδα του 1994 θα συγκεντρωθεί για να φάει μαζί και εύχομαι αυτή η κίνηση να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την τωρινή ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ