ΜΙΛΑΝ

Ντεμπούτο Τιάγκο Σίλβα, αποθέωση Κακά

Ντεμπούτο Τιάγκο Σίλβα, αποθέωση Κακά
κακά

Ο Τιάγκο Σίλβα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μίλαν στο φιλικό με το Ανόβερο, ενώ την αποθέωση γνώρισε ο Κακά

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Φλουμινένσε και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μέχρι το καλοκαίρι, λόγω έλλειψης θέσης ξένου.
"Τα πήγα καλά, όπως το περίμενα. Είναι ευχαρίστηση να φοράς αυτήν την φανέλα", τόνισε μετά το ματς ο Τιάγκο Σίλβα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

"Είναι ξεκάθαρο πως ακόμη έχω πολύ δουλειά να κάνω. Δεν θα είναι εύκολο να περιμένω για να παίξω το πρώτο μου (επίσημο) παιχνίδι, αλλά έχω την δυνατότητα να προπονούμαι και να κάνω την ίδια προσπάθεια με τους συμπαίκτες μου που παίζουν. Απόψε, ένιωσα πολύ καλά".

Η Μίλαν κέρδισε με 3-2 τους Γερμανούς με δύο γκολ του Ιντζάγκι και ένα του Σεφτσένκο, ενώ ο Σίλβα αγωνίστηκε σε όλο το ματς με παρτενέρ τον Σεντέρος στο κέντρο της άμυνας.

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως και οι Κακά, Ζέεντορφ και Ιντζάγκι, ενώ ο Μπέκαμ έπαιξε ένα ημίχρονο και ήταν και αυτός καλός, όμως ο Ροναλντίνιο και πάλι ήταν κακός.

Ο Κακά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισε την αποθέωση, καθώς είναι το πρόσωπο των ημερών και πλέον αποτελεί το αγαπημένο παιδί των οπαδών, αλλά και ποδοσφαιρικό παράδειγμα για όλο τον πλανήτη. Μάλιστα, ήταν αυτός που γύρισε το ματς ουσιαστικά, καθώς η Μίλαν έχανε στο ημίχρονο με 0-1.

Γκολ: 10' πέν. Χουζτλ, 52' Σεφτσένκο, 55' και 76' Ιντζάγκι, 74' Χάνκε.
ΑΝΟΒΕΡΟ: Ένκε, Πίντο, Έγκιμαν, Φάρενχοστ, Ράους, Ρόζεναλ, Μπάλιτς, Σουλτζ, Χούζτι, Φορσέλ, Χάνκε.
ΜΙΛΑΝ: Ντίντα, Μπονέρα, Σεντέρος, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Μπέκαμ (46' Ζέεντορφ), Έμερσον (46' Κακά), Φλαμινί, Ροναλντίνιο, Σεφτσένκο (66' Νταρμιάν), Ιντζάγκι.












TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ