ΜΙΛΑΝ

Επιστρέφει υγιής στο Μιλάνο ο Νέστα

Επιστρέφει υγιής στο Μιλάνο ο Νέστα
νέστα

Ο Αλεσάντρο Νέστα θα επιστρέψει αύριο στο Μιλάνο και την Πέμπτη θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Μίλαν, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στην πλάτη του

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου ακολουθούσε ειδική θεραπεία και με δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε πως γυρίζει στην πατρίδα του υγιής.
"Φτιάχνω τις βαλίτσες μου. Είμαι μία χαρά, όλα είναι καλά", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νέστα, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά και αυτή σε φιλικό με τα Τίρανα.

Τον περασμένο μήνα υπήρχαν φόβοι πως θα χρειαστεί επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, καθώς η θεραπεία δεν είχε αποτελέσματα, αλλά τελικά φαίνεται πως όλα το τελευταίο διάστημα πήγαν καλά.

Τα προβλήματα της Μίλαν στην άμυνα είναι πάρα πολλά πλέον, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ως στόπερ ο Φαβάλι μαζί με τον Μαλντίνι στα τελευταία παιχνίδια. Αν καταφέρει ο Νέστα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς θα δώσει ανάσα στον Κάρλο Αντσελότι, καθώς πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να τεθεί στην διάθεσή του ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο Σεντέρος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό και δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ