ΜΙΛΑΝ

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Τιάγκο Σίλβα

Έτοιμος για ντεμπούτο ο Τιάγκο Σίλβα
τιάγκο σίλβα

Το νέο αστέρι της Μίλαν, Τιάγκο Σίλβα, είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του στο φιλικό με το Ανόβερο

Οι "ροσονέρι" απέκτησαν τον 24άχρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό από την Φλουμινένσε, όμως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε επίσημα ματς μέχρι τον Ιούνιο, καθώς ο σύλλογος έχει ήδη πέντε ξένους στο ρόστερ.
"Είμαι έτοιμος. Είναι πολύ μεγάλη ημέρα η σημερινή για μένα, μία ημέρα που την περίμενα ανυπόμονα", τόνισε ο διεθνής με άσος. "Είναι ένα φιλικό, αλλά εξακολουθεί να είναι το πρώτο μου παιχνίδι με την φανέλα της Μίλαν. Ελπίζω όλα να πάνε βάση σχεδίου και να παίξω καλά".

Εν συνεχεία ο Σίλβα εξήγησε πως οι πολλοί Βραζιλιάνοι που υπάρχουν στην Μιλανέλο τον έχουν βοηθήσει πολύ να προσαρμοστεί, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κακά. "Ο Αλεχάντρε Πάτο είναι πολύ φίλος μου, γνωριζόμασταν ενώ παίζαμε στην Βραζιλία".

"Είμαι επίσης χαρούμενος και νομίζω και όλοι οι φίλοι της Μίλαν, για το γεγονός της παραμονής του Κακά στην ομάδα. Αυτός είναι το ποδόσφαρο (ο Κακά) και με αυτόν ελπίζω η ομάδα να πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του πρωταθλήματος".




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ