ΙΝΤΕΡ

Ντεμπούτο με νίκη για Μουρίνιο

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport Calcio
Primo allenamento dell' Inter F.C. nel centro sportivo di Appiano Gentile 
Nella foto: Mourinho

©Stefano Meluni/LaPresse
17-07-2008 Appiano Gentile (CO)
Sport
First Inter F.C. training day in Appiano Gentile sport center
In the photo: Mourinho
Μουρίνιο-Ίντερ LAPRESSE

Με το... δεξί ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της η Ίντερ, επικρατώντας με 1-0 σε φιλικό της Αλ Χιλάλ

Στο ντεμπούτο του "special one" στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, οι "νερατσούρι" επικράτησαν με 1-0 της πρωταθλήτριας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ, παρά το γεγονός πως εμφανίστηκαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο κεντρικός μπακ, Μπουρντίσο μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Μπαλοτέλι, με τον Μουρίνιο να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες όπως οι Σαντόν, Μπολτσόνι, Μπιαμπιάνι.

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, οι Μιλανέζοι παρατάχτηκαν με σύστημα 4-3-3, με τους Αντριάνο-Φίγκο-Μπαλοτέλι να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα στο πρώτο 45λεπτο, και τους Μανσίνι-Κρους-Κρέσπο να παίρνουν τη θέση τους στην επανάληψη.

"Ήταν το πρώτο ματς, τα πόδια μας ήταν βαριά, όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Προσωπικά, πίστευα πως το ματς θα πήγαινε χειρότερα από το πώς κατέληξε.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, ακόμα και τα φιλικά, θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα και να παίζουμε καλά",

δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο παίκτης-αποκάλυψη της Ίντερ την περυσινή σεζόν, Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ από την πλευρά του ο Αντριάνο επεσήμανε:

"Επανέρχομαι σιγά σιγά, μα απέχω πολύ ακόμα από το να βρεθώ σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι όμως καλά, ευτυχισμένος και ελπίζω να επιστρέψω δυνατός όπως πρώτα.

Το να παίζουμε με τρεις μπροστά είναι ωραίο επειδή υπάρχει πάντα κάποιος, υπάρχει περισσότερη κίνηση. Με αυτό το σύστημα μπορούμε να βάζουμε περισσότερα γκολ".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ