ΙΝΤΕΡ

Πρώτα... σφυρίγματα κατά του Μουρίνιο!

PEGASO-PEGASONEWSPORT
APPIANO GENTILE (CO)
MOURINHO JOSE
MANCINI AMANTINO - Fotografo: PEGASO/PEGASONEWSPORT
Μουρίνιο-Ίντερ PEGASO-PEGASONEWSPORT APPIANO GENTILE (CO) MOURINHO JOSE MANCINI AMANTINO - FOTOGRAFO: PEGASO/PEGASONEWSPORT

Ο Ζ.Μουρίνιο αποφάσισε αιφνίδια να γίνει με κλειστές πόρτες η προπόνηση, προκαλώντας αποδοκιμασίες

Μπορεί το γεγονός αυτό να προκαλεί κατάπληξη, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον "special one" να αποφασίζει να διεξαχθεί η σημερινή (23/7) απογευματινή προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς όμως να έχουν ειδοποιηθεί τουλάχιστον μία ημέρα πριν, οι φίλοι των "νερατσούρι", πολλοί από τους οποίος πήγαν στο Ρισκόνε του Μπρουνίκο για να δουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας, παλιούς και νέους.
Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσουν σε έντονες διαμαρτυρίες και "σφυρίγματα", εξαιτίας της απόφασης του Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο όμως να μην σηκώνει... μύγα στο σπαθί του και να κάνει την προπόνηση χωρίς την παρουσία οπαδών.

Μουρίνιο: "Δεν θέλω... κατασκόπους"
Όσο για την... αιτιολογία της συγκεκριμένης κίνησης, ο 45χρονος τεχνικός φρόντισε για μία ακόμη φορά να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- πως μεταξύ των φίλων της Ίντερ που έρχονται να παρακολουθήσουν την ομάδα τους είναι και πολλοί "κατάσκοποι" άλλων ομάδων.

"Έχω πολύ, πάρα πολύ σεβασμό για τους οπαδούς, μάλιστα στο Απιάνο την περασμένη εβδομάδα είχαμε ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του για να συνεχίσει:

"Όμως, ξέρουμε ότι μεταξύ των νερατσούρι οπαδών που ήρθαν εδώ για να μεταδώσουν την αγάπη τους στην ομάδα, υπάρχουν επίσης πολλοί προπονητές και παρατηρητές από άλλες ομάδες, που ίσως να είναι αντίπαλοί μας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Συνεπώς, όντας αναγκασμένος να δοκιμάσω για πρώτη φορά μερικά συστήματα τακτικής χωρίς τη μπάλα, με δεδομένο πως αύριο θα έχουμε το πρώτο τεστ, αποφάσισα να κάνω την προπόνηση με κλειστές τις πόρτες.

Αυτή είναι το μοναδικό κίνητρο για την επιλογή μου, και οι οπαδοί της Ίντερ θα πρέπει να το ξέρουν".



Οι παίκτες εμπιστεύονται τον Ζοσέ
Όλα αυτά όμως, μικρή σημασία έχουν για τους παίκτες της ομάδας, με τους Αμαντίνο Μανσίνι, Ντάγκλας Μαϊκόν και Ερνάν Κρέσπο να υποστηρίζούν με σημερινές τους δηλώσεις πως αισθάνομαι χαρούμενοι που δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, τέως τεχνικού της Τσέλσι.

"Είμαι στην Ίντερ εδώ και μία εβδομάδα και έχω βρει μερικά εξαιρετικά παιδιά. Αυτό είναι ένα φανταστικό γκρουπ και αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η συγκέντρωση και ο Μουρίνιο μας το έχει εμφυσήσει αυτό", τόνισε ο νεοαποκτηθείς από τη Ρόμα, Αμαντίνο Μανσίνι, με τον Μαϊκόν να συμπληρώνει:

"Έχουμε μία ομάδα που αποτελείται από σπουδαίους παίκτες. Όποιος δεν τα πηγαίνει καλά στο γήπεδο θα έχει πίσω του άλλους για να πάρουν τη θέση του. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός και αυτό σημαίνει ότι όποιος παίζει, θα πρέπει να είναι καλός".

Τέλος, ο Ερνάν Κρέσπο "απάντησε" στις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρόμα, εξαιτίας της απογοήτευσης που ένιωσε πέρυσι από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που του έδινε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να αφήσω την Ίντερ. Εξάλλου ο Μουρίνο είπε καλά λόγια για μένα, και αυτό εξαφάνισε κάθε πιθανότητα αποχώρησής μου. Δουλεύω πάντα σκληρά για να κερδίσω όσα περισσότερα λεπτά γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαι ήρεμος γιατί είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας, με μεγάλους επιθετικούς, και θα υπάρχει χώρος για όλους".






















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ