ΠΑΟΚ

Ντελίριο ενθουσιασμού για Γκαρσία

Ντελίριο ενθουσιασμού για Γκαρσία
ΠΑΟΚ

Ενθουσιασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ λόγω των δυο σπουδαίων μεταγραφών που έκανε ο σύλλογος

Τις τελευταίες μέρες οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν πολλούς λόγους για να είναι ευτυχισμένοι, καθώς η ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει δυο σπουδαίες μεταγραφές, που θα βοηθήσουν αρκετά τον σύλλογο.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη επήλθε προφορική συμφωνία με την Αταλάντα για την μεταγραφή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, λόγος για τον οποίο θα ταξιδέψει στην Ιταλία ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Ζήσης Βρύζας, για να οριστικοποιήσει την συμφωνία.

Η "βόμβα" με Πάμπλο Γκαρσία

Η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη έχει να κάνει με την ενίσχυση στην θέση του αμυντικού μέσου, αφού -όπως διέρρευσε- ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής θα να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του, καθώς θα ανέρχονται σε 800.000 ευρώ την σεζόν, ενώ μέχρι την Κυριακή θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο του.

Όπως είναι λογικό μετά από αυτά τα νέα η ΠΑΕ περιμένει έντονη κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, κάτι που θα βοηθήσει τον σύλλογο να "ανασάνει" οικονομικά ακόμα περισσότερο.

Και επίσημα αδειοδότηση

Εν το μεταξύ την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε και το φαξ από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων, το οποίο επιτρέπει στην ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Αυτό δείχνει την δουλειά που έχει κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης το τελευταίο διάστημα όσο αφορά τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, μιας και πρόσφατα εξόφλησε άλλους δυο ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε εκκρεμότητες ο ΠΑΟΚ.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ