ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά
ΠΑΟΚ

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κλείσει το θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ

Με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία φαίνεται ότι μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου, και αυτό γιατί εχθές το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την παρουσία των Θοδωρή Ζαγοράκι, Ζήση Βρύζα και Φερνάντο Σάντος.
Το θέμα που απασχόλησε περισσότερο είχε να κάνει με τους παίκτες που θα αποκτηθούν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ενώ από την συνάντηση προέκυψε και η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για αριστερό μπακ και ίσως για έναν παίκτη στον χώρο του κέντρου.

Όσο αφορά στα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες, πληροφορίες από την Σκωτία θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Ινβερνες για τον Νικουλαέ, καθώς η επιθυμία του Ρουμάνου επιθετικού να παίξει στον δικέφαλο είναι μεγάλη.

Όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση αφού στο κόλπο της απόκτησης του φαίνεται ότι έχουν μπει και άλλες ομάδες, τόσο από την Τουρκία όσο και από Ρουμανία.

Εξοφλήθηκαν Χαραλάμπους και Μέγκαχεντ.

Άλλη μια εκκρεμότητα έκλεισε εχθές η διοίκηση της ομάδας, αφού όπως προκύπτει εξοφλήθηκε το χρέος του συλλόγου προς τον Ηλία Χαραλάμπους και τον Αμίρ Μέγκαχεντ, συγκεκριμένα πρώτος εισέπραξε ένα ποσό κοντά 130.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος 30.000 ευρώ.

Με αυτές τις εξελίξεις άνοιξε και ο δρόμος της ΠΑΕ έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ