ΠΑΟΚ

Αναμονή για Μουσλίμοβιτς, Νικουλάε

Αναμονή για Μουσλίμοβιτς, Νικουλάε
μουσλιμοβιτς

Η απόκτηση επιθετικού προέχει στον ΠΑΟΚ με τους Μουσλίμοβιτς και Νικουλάε να παραμένουν στο προσκήνιο

Ο Σέρβος επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον δικέφαλο όμως εμπόδιο στην συγκεκριμένη περίπτωση παραμένει η Αταλάντα που δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει την τιμή του παίκτη.
Οι διοικούντες της ομάδας του Μπέργκαμο ζητούν 1,2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Μουσλίμοβιτς, όμως ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να προσφέρει παραπάνω από 500.000 ευρώ καθώς και το συμβόλαιο του παίκτη θα κοστίσει 1 εκ. ευρώ.

Ο Σέρβος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του δικεφάλου και στην διοίκηση της Αταλάντα προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.

"Απορρίφθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ για Νικουλάε"


Όσο για τον Μάριους Μικουλάε που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Ινβερνές για την νέα σεζόν καθώς πήρε μία εβδομάδα άδεια από την προετοιμασία, είναι δεδομένο πως θέλει να φύγει, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει δεκτή καμιά πρόταση.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ρεπορτάζ του BBC η σκωτσέζικη ομάδα έχει απορρίψει τις προτάσεις από την Καϊζερσλάουτερν, την Καϊσερισπόρ και τον ΠΑΟΚ.

"Περιμέναμε ότι με τη συμμετοχή του Νικουλάε στο Euro 2008 με την Εθνική Ρουμανίας, θα υπήρχαν μεγαλύτερες προτάσεις για την απόκτησή του. Ως τώρα υπάρξαν προτάσεις, αλλά ήταν μικρότερες από αυτά που ζητάμε.

Η προσφορά της Καϊζερσλάουτερν ήταν αρκετά καλή, όμως και πάλι ήταν μικρότερη από τη δική μας εκτίμηση για την αξία του παίκτη. Είχαμε επίσης προσφορές για την απόκτησή του από την τουρκική Καϊσερισπόρ και τον ΠΑΟΚ από την Ελλάδα, αλλά καμία δεν έγινε αποδεκτή…",

δήλωσε ο Γκέιαμ Μπένετ, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ινβερνές στο BBC.

Παρά την αρνητική απάντηση των σκωτσέζων, στον ΠΑΟΚ δεν καταθέτουν τα όπλα και δεν αποκλείεται να επανέλθουν με νέα πρόταση αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τον Μουσλίμοβιτς, την στιγμή μάλιστα που ο Νικουλάε έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες του δικεφάλου.

Δύσκολα για Πάμπλο Γκαρσία


Το όνομα που Πάμπλο Γκαρσία που ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις κάνουν την συγκεκριμένη περίπτωση να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ για τον οποίο ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολα θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για την μεταγραφή είναι πολλά για τον δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν επίσης και βρίσκονται σε καλό δρόμο για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ