ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Ντελ Μπόσκε: "Έτοιμος να παίξει ο Κασίγιας"

Ντελ Μπόσκε: "Έτοιμος να παίξει ο Κασίγιας"

Την άποψη ότι ο Ίκερ Κασίγιας διψάει να επιστρέψει στην δράση μετά από πέντε μήνες απραξίας, φορώντας φανέλα βασικού στο φιλικό της Ισπανίας με την Αϊτή, εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο 32χρονος γκολκίπερ υπέστη τραυματισμό στο χέρι τον περασμένο Ιανουάριο που τον άφησε νοκ-άουτ για δύο μήνες, όμως δεν κατάφερε να ξανακερδίσει τα γάντια του βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να εμπιστευτεί για τη θέση τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Η φιλική αναμέτρηση της Ισπανίας με την Αϊτή το βράδυ του Σαββάτου αποτελεί ωστόσο μία πρώτης τάξης ευκαιρία για το... comeback του Κασίγιας, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να υποστηρίζει πως ο αρχηγός της "φούρια ρόχα" είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

"Ο Κασίγιας θέλει απελπισμένα να παίξει, τον βλέπουμε όπως ήταν πάντα. Δεν έχουμε δει κάποια επιδείνωση στην φυσική του κατάσταση. Είναι μία χαρά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο Ντελ Μπόσκε δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το ποιον θα επιλέξει ως βασικό γκολκίπερ όταν ξεκινήσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, καθώς πέρα από τον Κασίγιας υπάρχει και ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος είχε μάλιστα πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο επίσημο ματς της εθνικής ομάδας απέναντι στην Γαλλία.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ