ΙΣΡΑΗΛ

Ντέγκο: "Δε φοβόμαστε κανέναν, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει και τον κόσμο μαζί του"

Ντέγκο: "Δε φοβόμαστε κανέναν, ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα έχει και τον κόσμο μαζί του"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Μασάι Ντέγκο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πράσινοι είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως η Μακάμπι Χάιφα δε φοβάται κανέναν.

Η Μακάμπι Χάιφα έκανε την τελευταία προπόνησή της επί ισραηλινού εδάφους κι ακολούθως ταξίδεψε για την Αθήνα, με τον προπονητή της Μασάι Ντέγκο να εξηγεί το σκεπτικό του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Σήμερα οι ομάδες στην Ευρώπη έρχονται 24 ώρες πριν τον αγώνα, όπως ακριβώς και ο Ρεν. Και παρεμπιπτόντως αυτό δεν τους εμπόδισε καθόλου για να μας κερδίσουν. Πιστεύω ότι είναι καλό και για τους παίκτες".

Ο στόχος του φυσικά δεν είναι άλλος από τη νίκη: "Θέλω να κερδίσω. Υπάρχει ένα θέμα ψυχής και χαρακτήρα εδώ, αλλά ερχόμαστε για να παίξουμε γενναία στο ματς. Αυτοί χρειάζονται ακόμη και την ισοπαλία και εμείς χρειαζόμαστε νίκη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, μπορείς να βρεις γκολ ακόμα και στο 70ο λεπτό".

Όσο για το σχήμα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει; "Έχω τις δικές μου σκέψεις και τακτικές, δεν είναι πάντα δυνατό να τις συνδυάσω μαζί. Όταν είναι δυνατό, το κάνω, όμως αύριο παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει στην έδρα της με τον κόσμο της. Ερχόμαστε για να κερδίσουμε στην Ελλάδα και δεν φοβόμαστε κανέναν".

TAGS ΙΣΡΑΗΛ EUROPA LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ