ΡΟΜΑ

Ντε Ρόσι: "Τεράστια καρδιά οι παίκτες, δεν δίνω αγώνα κόντρα στον Μουρίνιο"

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Μίλαν
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Μίλαν @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποθέωσε τους παίκτες της Ρόμα μετά από το τρίποντο που πήραν στο 90+5' επί της Ουντινέζε, ενώ θέλησε να πάρει θέση και για τις συγκρίσεις που γίνονται ήδη μεταξύ εκείνου και του προκατόχου του στους τζαλορόσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρόμα άρχισε από το 71ο λεπτό και με το σκορ στο 1-1 τον εκτός έδρας αγώνα της με την Ουντινέζε το βράδυ της Πέμπτης, που είχε διακοπεί στις 14 Απριλίου λόγω της κατάρρευσης του Εντικά στον αγωνιστικό χώρο, και στο 90+5' απέδρασε με το τρίποντο από το "Bluenergy Stadium" με την κεφαλιά του Κριστάντε από την εκτέλεση κόρνερ του Ντιμπάλα.

Το γεγονός αυτό την εδραίωσε στην 5η θέση και σε τροχιά Champions League (είναι στο -4 από την 4η του πίνακα Μπολόνια), με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να εκθειάζει την παρουσία των παικτών του και να ξεκαθαρίζει πως δεν τον ενδιαφέρουν οι συγκρίσεις με τα αποτελέσματα του προκατόχου του στον πάγκο, Ζοζέ Μουρίνιο.

"Παρακολουθώ τα πάντα εκτός από τον ανταγωνισμό για να δω ποιος θα μαζέψει περισσότερους πόντους μεταξύ εμένα και του μίστερ (σ.σ. Μουρίνιο). Δεν γίνεται αγώνας μεταξύ εκείνου και εμένα.

Είναι προφανές ότι πηγαίνουμε καλά και πως έχουμε ξανανοίξει ζητήματα που έμοιαζαν να είναι κλειστά όταν έφτασα. Όχι τόσο για τους βαθμούς που παίρνουμε αλλά για τις ομάδες που έχουμε απέναντι", δήλωσε ο Ντε Ρόσι στη συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει:

"Τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά, πιστεύω όμως το ίδιο θα έκαναν και με τον Μουρίνιο αφού όλα αρχίζουν από εκείνους. Έχουν τεράστια καρδιά και θα έβγαιναν μπροστά και χωρίς μένα".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η εκκίνηση του Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα είναι καλύτερη συγκριτικά με εκείνου του Μουρίνιο, αφού με τον special one στον πάγκο της είχε μαζέψει 29 βαθμούς στα 20 πρώτα παιχνίδια του ενώ τώρα χρειάστηκε επτά ματς λιγότερα (13) για να έχει τον ίδιο απολογισμό.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ