ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντάνι Άλβες: Υλικό από κάμερες του νυχτερινού κέντρου έρχεται σε κόντρα με την κατάθεση της 23χρονης

Ο Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες © 2021 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Η "El Periodico" αποκάλυψε ότι οι αστυνομικές αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου από την βραδιά που ο Ντάνι Άλβες φέρεται να βίασε την 23χρονη, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με ένα κρίσιμο σημείο στην κατάθεση της καταγγέλουσας

Οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού 23χρονης από τον Ντάνι Άλβες σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου συνεχίζονται, με τα νέα δεδομένα που ήρθαν στο φως από την ισπανική ιστοσελίδα "El Periodico" να ταράζουν τα νερά.

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα, οι αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου, στις οποίες διακρίνεται μία φιγούρα ενός άνδρα που ταιριάζει με την περιγραφή του Άλβες από εκείνο το βράδυ.

Σε αυτό το πλάνο ο άνθρωπος που μοιάζει στον Άλβες (και ίσως είναι ο Άλβες) περιμένει έξω από τις τουαλέτες και όχι μέσα σε αυτές όπως υποστήριξε η 23χρονη στην κατάθεσή της. Αυτό δείχνει να αναιρεί έναν πολύ δυνατό ισχυρισμό της καταγγέλουσας, που ανέφερε στην κατάθεσή της ΄ότι ο Άλβες βρισκόταν ήδη μέσα στην τουαλέτα και της επιτέθηκε.

Η "El Peiodico" πάντως - που έχει κάνει αρκετές αποκαλύψεις για την υπόθεση - έσπευσε να τονίσει ότι οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα το συγκεκριμένο υλικό, αφού σε πολλά σημεία δεν φαίνονται καλά οι φιγούρες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο μαγαζί

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ