ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Τρίπλο χτύπημα με Κέιλορ Νάβας, Φελίπε και Σέλβι

Νότιγχαμ μεταγραφές: Τρίπλο χτύπημα με Κέιλορ Νάβας, Φελίπε και Σέλβι
@2022 MOISES CASTILLO/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ έκανε εντυπωσιακό φίνις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αφού απέκτησε τρεις ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής: τους Κέιλορ Νάβας, Φελίπε και Τζόντζο Σέλβι.

Δυναμικό ντεμαράζ για την Νότιγχαμ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τους ρεντς να θέλουν όσο τίποτα άλλο να προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους ενόψει της μάχης της παραμονής τους στην Premier League και να αποκτούν τρεις παίκτες πρώτης γραμμής: τους Κέιλορ Νάβας, Φελίπε και Τζόντζο Σέλβι.

Η αρχή έγινε με τον Φελίπε, με τους ρεντς να έρχονται σε συμφωνία με την Ατλέτικο για τον 33χρονο αμυντικό και τον Βραζιλιάνο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024.

"Ήταν όνειρό μου να παίξω στην Premier League και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτού του υπέροχου και γρήγορα αναπτυσσόμενου συλλόγου", δήλωσε ο Φελιπε, μετρώντας πάνω από 350 ματς στην καριέρα του (46 στο Champions League) και έχοντας κατακτήσει τίτλους σε Πορτογαλία και Ισπανία.

Ακολούθως, οι ρεντς έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Τζόντζο Σέλβι, με τον 30χρονο αμυντικό μέσο να αφήνει την Νιούκαστλ μετά από 7 χρόνια παρουσίας και 202 ματς στις καρακάξες και να μετακομίζει στο "Σίτι Γκράουντ" υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος στη λίστα των εκλεκτών της Φόρεστ ήταν ο Κέιλορ Νάβας, με την Νότιγχαμ να επισημοποιεί τη συμφωνία της με τον 36χρονο Κοσταρικανό κίπερ των 564 αγώνων καριέρας (110 με την εθνική ομάδα της χώρας του), αποκτώντας τον ως δανεικό μέχρι τέλος της σεζόν από την Παρί.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ