ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Έβαλε στο στόχαστρο τον Κέιλορ Νάβας

Νότιγχαμ: Έβαλε στο στόχαστρο τον Κέιλορ Νάβας
@2022 MOISES CASTILLO/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Ντιν Χέντερσον έχει υποχρεώσει την Νότιγχαμ Φόρεστ να βγει στην αγορά για να τσεκάρει τερματοφύλακες, με την "Athletic" να αποκαλύπτει πως οι κόκκινοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας.

Ο Κέιλορ Νάβας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2024 όμως έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα από τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και το γεγονός αυτό τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, με την Marca να αναφέρει πριν από λίγα 24ωρα πως η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Κοσταρικανού διεθνούς κίπερ.

Δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πολύπειρο τερματοφύλακα των 110 συμμετοχών με την εθνική ομάδα της χώρας του, με την "Athletic" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως υπάρχουν δύο ομάδες της Premier League που τον εξετάζουν για την άμεση ενίσχυσή τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτές είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Μπόρνμουθ, με τους κόκκινους να εμφανίζουν ενδιαφέρον για τον 35χρονο κίπερ από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο βασικός τους τερματοφύλακας, Ντιν Χέντερσον (στο ματς με την Λέστερ) και αναμένεται να μείνει στα πιτ μέχρι τέλη Φεβρουαρίου.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ