ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Νοκ-άουτ για σχεδόν έναν μήνα ο Χέντερσον

Νότιγχαμ: Νοκ-άουτ για σχεδόν έναν μήνα ο Χέντερσον
@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ντιν Χέντερσον τραυματίστηκε στο ματς με την Λέστερ και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες, γεγονός που ανοίγει την πόρτα της 11άδας στον Χένεσι και ωθεί την Νότιγχαμ να εξετάσει το ενδεχόμενο ενίσχυσής της στη θέση του κίπερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγύρισε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (2 νίκες - 1 ισοπαλία) που την έφεραν στην 13η θέση και ένας παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό το επίτευγμα ήταν ο Ντιν Χέντερσον, που δέχτηκε μόλις ένα γκολ σε αυτή την τριάδα αγώνων, στο 1-1 κόντρα στην Τσέλσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, στο νικηφόρο 2-0 επί της Λέστερ το περασμένο Σάββατο (14/01) στάθηκε άτυχος αφού τραυματίστηκε, με τον ρεπόρτερ της Telegraph, Τζον Πέρσι, να κάνει λόγο το βράδυ της Δευτέρας για τραυματισμό στο μηρό που αναμένεται να κρατήσει νοκ-άουτ τον βασικό κίπερ των κόκκινων για ένα διάστημα 3-4 εβδομάδων.

"Ο Γουέιν Χένεσι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αλλά ίσως η διοίκηση της Φόρεστ να σκεφτεί το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη γκολκίπερ", ανέφερε σε σχετικό τιβίβισμα, προσθέτοντας πως ο Ντανίλο ολοκλήρωσε τα ιατρικά τεστ και είναι μία ανάσα από το να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την Παλμέιρας έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ