ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Συμφώνησε με τον Μανγκαλά από την Στουτγκάρδη

Ο Ορέλ Μανγκαλά της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
Ο Ορέλ Μανγκαλά της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα γίνει ο Ορέλ Μανγκαλά, ο οποίος συμφώνησε να αφήσει το διετές συμβόλαιό του με την Στουτγκάρδη και να μετακομίσει στην Αγγλία. Σήμερα αναμένονται τα εργομετρικά και θα ακολουθήσει και η ανακοίνωσή του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται κοντά στην επόμενη μεταγραφή που θα πραγματοποιήσει για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική στην Premier League και όπως όλα δείχνουν θα κάνει δικό της τον Ορέλ Μανγκαλά, ο οποίος αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη.

Οι δύο πλευρές έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις τους, με την γερμανική ομάδα να λαμβάνει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος μέσος αναμένεται την Τρίτη (26/7) να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Στιβ Κούπερ.

Ο Βέλγος αγωνίζεται από το 2017 στην Γερμανία και την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Στουτγκάρδης σε 29 αγώνες, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ