ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ συνεχίζει τα ψώνια από Γερμανία και ενδιαφέρεται για Μανγκαλά

Ο Ορέλ Μανγκαλά της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
Ο Ορέλ Μανγκαλά της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ", Ντόρτμουντ | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ορέλ Μανγκαλά της Στουτγκάρδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Η Νότιγχαμ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Τάιγουο Αγουονίγι από την Ουνιόν και διαπραγματεύεται με τη Μάιντς για τον Μουσά Νιακατέ, όμως συνεχίζει να ψάχνει παίκτες στην Bundesliga. Το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Ορέλ Μανγκαλά, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη η Stuttgarter Nachrichten.

Ο Βέλγος μέσος αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη από το 2017 και έχει φορέσει δύο φορές το εθνόσημο στο στήθος. Το συμβόλαιό του με τους Σουηβούς λήγει το καλοκαίρι του 2024 και βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως η Ατλέτικο και η Νάπολι.

Το γερμανικό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση της Νότιγχαμ για τον παίκτη ακόμα και πως η Στουτγκάρδη ενδέχεται να αξιώσει ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ