ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Μπήκε σε συζητήσεις με την Μπέτις για τον Άλεξ Μορένο

Betis' Alex Moreno, left, is challenged by Leverkusen's Karim Bellarabi during the Europa League Group G soccer match between Real Betis and Bayer Leverkusen at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 21, 2021. (AP Photo/Jose Luis Contreras)
Betis' Alex Moreno, left, is challenged by Leverkusen's Karim Bellarabi during the Europa League Group G soccer match between Real Betis and Bayer Leverkusen at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 21, 2021. (AP Photo/Jose Luis Contreras) © 2021 JOSE LUIS CONTRERAS / AP IMAGES

Η μεταγραφική δράση της Νότιγχαμ ενόψει της επιστροφής της στην Premier League καλά κρατεί, με τους ρεντς να έχουν μπει σε συζητήσεις με την Μπέτις για την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Άλεξ Μορένο.

Η Νότιγχαμ επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας όμως παρά το γεγονός πως έχει πάρα πολύ καιρό να μυρίσει άρωμα από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ξέρει πως αν θέλει να παραμείνει σε αυτήν θα χρειαστεί να ενισχυθεί σημαντικά.

Με αυτό το κριτήριο, οι ρεντς έχουν προχωρήσει σε αρκετές και σημαντικές προσθήκες μέχρι στιγμής και όλα δείχνουν πως έχουν διάθεση να συνεχίσουν την έντονη μεταγραφική τους δράση.

Απόδειξη το ρεπορτάζ του Άγγλου δημοσιογράφου της Athletic, Ντέιβιντ Όρνστεϊν, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσπαθεί να κάνει δικό της τον Άλεξ Μορένο από την Μπέτις για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο (ο παίκτης καλύπτει τόσο τη θέση του μπακ όσο και του χαφ).

"Οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων είναι σε πρώιμο στάδιο αλλά παρά το γεγονός ότι απέχουμε πολύ από το να υπάρχει συμφωνία, υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να επιτευχθεί το deal.

Η Φόρεστ αναζητεί ένα μπακ-απ στις θέσεις ακραίων και ο 29χρονος Ισπανός εμφανίζεται ανοιχτός σε μία ενδεχόμενη μεταγραφή", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ για το νέο μεταγραφικό στόχο της Νότιγχαμ.

Σημειώνεται πως ο Μορένο έχει συμπληρώσει μία τριετία στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" ενώ την περασμένη σεζόν όπου η Μπέτις τερμάτισε 5η στην La Liga και κατέκτησε το Copa del Rey είχε έναν ικανοποιητικό απολογισμό, με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 30 ματς πρωταθλήματος.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ