ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Παίρνει και Ο' Μπράιεν από τη Χάντερσφιλντ για το κέντρο

Νότιγχαμ μεταγραφές: Παίρνει και Ο' Μπράιεν από τη Χάντερσφιλντ για το κέντρο
YOUTUBE

Ο Λιούις Ο' Μπράιεν αναμένεται να γίνει η έβδομη μεταγραφή της Νότιγχαμ, αφού η Φόρεστ ετοιμάζεται να αγοράσει τον μέσο από τη Χάντερσφιλντ.

Η ενίσχυση της Νότιγχαμ ενόψει της επιστροφής της στην Premier League συνεχίζεται με ακόμα μία μεταγραφή. Ο Λιούις Ο' Μπράιεν αφήνει τη Χάντερσφιλντ και αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της Φόρεστ και να γίνει η έβδομη φετινή μεταγραφή της.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ κατέθεσε πρόταση για τον 23χρονο μέσο στην ομάδα της Championship που νίκησε στον τελικό των περσινών playoffs και περιμένει απάντηση εντός των επόμενων 48 ωρών.

Η πρόταση πλησιάζει τα 12.000.000 ευρώ και τα αγγλικά ΜΜΕ θεωρούν ότι θα γίνει αποδεκτή από τη Χάντερσφιλντ. Εξάλλου, η τελευταία άφησε εκτός αποστολή τον Άγγλο ποδοσφαιριστή από το φιλικό κόντρα στη Μόρκαμ την Τρίτη.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ο' Μπράιεν θα προστεθεί στους Τάιγουο Αβονίγι, Μουσά Νιακατέ, Ντιν Χέντερσον, Νέκο Γουίλιαμς, Ομάρ Ρίτσαρντς και Ζουλιάν Μπιανκόν που έχουν αποκτηθεί ήδη από τη Νότιγχαμ.

Από εκεί και πέρα, ο σύλλογος αναμένεται να αποκτήσει και τον Γουέιν Χένεσι ως αναπληρωματικό για το τέρμα, ενώ προχωρημένες είναι οι συζητήσεις για τον Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ με τη Γουλβς. Τέλος, διαπραγματεύσεις υπάρχουν και με την Άστον Βίλα, ώστε ο Κέιναν Ντέιβις να παραμείνει στη Νότιγχαμ, ύστερα από τον περσινό δανεισμό του.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ