ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Έκλεισε το deal με την Στουτγκάρδη για Μανγκαλά

Ο Ορέλ Μανγκαλά με τη φανέλα της Στουτγκάρδης | 19 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ορέλ Μανγκαλά με τη φανέλα της Στουτγκάρδης | 19 Σεπτεμβρίου 2020 @2020 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Το ασφυκτικό πρέσινγκ της Νότιγχαμ στην Στουτγκάρδη για τον Ορέλ Μανγκαλά απέδωσε καρπούς, με δημοσιογράφο της Bild να αποκαλύπτει πως η συμφωνία κλείδωσε στα 13 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους από 2 μέχρι 4 εκατομμύρια.

Μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της Premier League και η Νότιγχαμ συνεχίζει να σαρώνει τη μεταγραφική αγορά στην προσπάθειά της να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια μετά από 23 χρόνια.

Η τελευταία απόδειξη έρχεται μέσα από το σίριαλ με τον Ορέλ Μανγκαλά, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει βάλει στο στόχαστρό του εδώ και καιρό τον 24χρονο μέσο και τελικά να καταφέρνει να κάμψει την αντίσταση της Στουτγκάρδης.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο (30/7) δημοσιογράφος της "Bild", Τόνι Άλτσαφλ, η συμφωνία είναι δεδομένη και τα σχετικά συμβόλαια έχουν υπογραφεί, με τη μεταγραφή να κλείνει στα 13 εκατομμύρια ευρώ και τους Σουηβούς να έχουν τη δυνατότητα -βάσει μπόνους- να κερδίσουν ένα έξτρα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Σημειώνεται πως ο Βέλγος αγωνίζεται από το 2017 στην Γερμανία και την περυσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Στουτγκάρδης σε 29 αγώνες, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ