ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Δανεικός στην Σεούλ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ

Νότιγχαμ: Δανεικός στην Σεούλ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ

Η Σεούλ θα αποτελέσει το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του Ουί-Τζο Χουάνγκ, με τον 31χρονο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να παραχωρείται από την Νότιγχαμ στο σύλλογο της Νότιας Κορέας με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ δεν μπόρεσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό αυτά που ήλπιζαν οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο όταν τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι (11 συμμετοχές - 0 γκολ) και αποχώρησε μετά από έξι μήνες παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι, με τον παίκτη να επιστρέφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ μεσοβδόμαδα και από εκεί να αναχωρεί για τα πάτρια εδάφη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και αυτό γιατί έφτασε πρόταση στους ρεντς από την Σεούλ, με την ομάδα της Νότιας Κορεάς να κάνει προσπάθειες για να τον εντάξει στο δυναμικό της και να το πετυχαίνει, ανακοινώνοντας μάλιστα την Κυριακή (5/2) το δανεισμό του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Νότιγχαμ: Δανεικός στην Σεούλ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ

Σημειώνεται πως η Σεούλ θα γίνει ο έκτος κατά σειρά σταθμός στην καριέρα του 30χρονου φορ αφού πριν από τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ, είχε αγωνιστεί επίσης σε Σεονγκάμ, Γκάμπα Οζάκα και Μπορντό.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ