ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Νότιγχαμ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, έκλεισε Βατσλίκ η Χάντερσφιλντ

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στην Νότιγχαμ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, έκλεισε Βατσλίκ η Χάντερσφιλντ
INTIME

Λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου οι Ουί-Τζο Χουάνγκ και Τόμας Βατσλίκ είπαν αντίο στον Ολυμπιακό, με τον πρώτο να επιστρέφει στην Νότιγχαμ και τον δεύτερο να κλείνει στην Χάντερσφιλντ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε διπλό χτύπημα την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου αποκτώντας τους Σέρτζι Κανός και Ζούμερ Μπουτούτσι, παράλληλα όμως με την ενίσχυσή τους οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν σε συζητήσεις με ομάδες για να αφήσουν ποδοσφαιριστές και να "ελαφρύνουν" κάπως το ιδιαίτερα φορτωμένο ρόστερ τους.

Αρκετοί ήταν οι ενδιαφερόμενοι που χτύπησαν την πόρτα των Πειραιωτών, για να επιτευχθεί τελικά συμφωνία με δύο εκ των μνηστήρων ώστε να αποχωρήσουν ισάριθμοι παίκτες από τον Ρέντη.

Ο ένας ήταν ο Ουί-Τζο Χουάνγκ που δεν μπόρεσε στο εξάμηνο που έμεινε στην Ελλάδα να βοηθήσει την επίθεση του Ολυμπιακού και επέστρεψε στην Νότιγχαμ, που είναι άγνωστο ακόμα αν θα τον παραχωρήσει είτε στην Σικάγο Φάερ ή στην Σεούλ.

Ο έτερος παίκτης που αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους ήταν ο Τόμας Βατσλίκ, με τον Σλοβάκο κίπερ να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία με την Χάντερσφιλντ μετά τη συμφωνία της ομάδας της Championship με τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ