ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Βασικός ο Τζόλης στο ματς με την Μπόρνμουθ για το Carabao Cup

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Νόριτς στην πρώτη του ημέρα από τη μετακίνησή του στην Premier League
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Νόριτς στην πρώτη του ημέρα από τη μετακίνησή του στην Premier League PRINT SCREEN YOUTUBE

Την πρώτη του εμφάνιση με την Νόριτς θα κάνει το βράδυ της Τρίτης ο Χρήστος Τζόλης, με τον Ντάνιελ Φάρκε να του δίνει φανέλα βασικού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ για το Carabao Cup. Στον πάγκο ο Γιαννούλης.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς θα κάνει το βράδυ της Τρίτης (24/8, 22:00) ο Χρήστος Τζόλης, με τον Ντάνιελ Φάρκε να τον συμπεριλαμβάνει στο αρχικό σχήμα των καναρινιών για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ για τον 2ο γύρο του Carabao Cup.

Στο αρχικό σχήμα της Νόριτς είναι επίσης ο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν χρόνο, με τον 20χρονο φουλ μπακ να αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας για τους κιτρινοπράσινους σε διάταξη 4-2-3-1.

Όσον αφορά στον έτερο Έλληνα της Νόριτς, τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της Premier League (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με την Λίβερπουλ, έπαιξε για 45' κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι), θα είναι στον πάγκο των αναπληρωματικών μαζί με τους Κρουλ, Χάνλεϊ, Γκίλμουρ, Κάντγουελ, Ράσιτσα και Ίντα.

Η ενδεκάδα της Νόριτς: Γκαν, Μούμπα, Ομομπαμιντέλε, Ζίμερμαν, Γουίλιαμς, Σόρενσεν, Ρουπ, ΜακΛιν, Ντάουελ, Τζόλης, Σάρτζεντ

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ