ΝΟΡΙΤΣ

Νόριτς: Πήρε δανεικό τον αριστερό μπακ, Μπράντον Γουίλιαμς, από τη Γιουνάιτεντ

Ο Μπράντον Γούιλιαμς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 25 Φεβρουαρίου 2021
Ο Μπράντον Γούιλιαμς με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 25 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Η Νόριτς απέκτησε ως δανεικό για ένα χρόνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον 20χρονο φουλ μπακ, Μπράντον Γούιλιαμς, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά που αγωνίζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Νόριτς των Γιαννούλη-Τζόλη που έχει ξεκινήσει με 0/2 στην Premier League συνεχίζεται με τα "καναρίνια" να έρχονται σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του 20χρονου φουλ μπακ, Μπράντον Γούλιαμς ο οποίος πέρυσι έκανε 14 παιχνίδια με τους "κόκκινους διάβολους".

Ο Γουίλιαμς είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να καλύψει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό άκρο της άμυνας της Νόριτς. Τόσο στην ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ όμως για το δανεισμό όσο και στην ανακοίνωση των "καναρινιών" γίνεται λόγος πως ο Γουίλιαμς θα παλέψει με τον Γιαννούλη για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο τεχνικός της Νόριτς μάλιστα, Ντανιέλ Φάρκε είπε για τη συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά και τη θέση για την οποία υπολογίζει τον Γουίλιαμς: "Θέλαμε να φέρουμε κάποιον που έχει τη δυνατότητα να παίξει ως φουλ μπακ για να δυναμώσουμε την ομάδα μας. Ο Μπράντον έχει παίξει αρκετά ως αριστερός μπακ στη Μάντσεστερ αλλά ξέρουμε ότι είναι ικανός να παίξει και στα δεξιά.

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο ρόστερ, είχαμε μόνο έναν καθαρόαιμο αριστερό μπακ. Οπότε για αυτό είναι καλό να έχουμε τον Μπράντον στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας".

Είναι δεδομένο πως η έλευση του Γουίλιαμς στη Νόριτς θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό με το Δημήτρη Γιαννούλη για τη θέση του αριστερού μπακ και φυσικά αυτό μπορεί να λειτουργήσει και θετικά για τον Έλληνα διεθνή.

TAGS ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ