PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - Νόριτς 5-0: Οι πρωταθλητές δεν χαρίστηκαν σε Γιαννούλη και Τζόλη

Ο Εϊμερίκ Λαπόρτ ήταν εκ των σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο 5-0 επί της Νόριτς
Ο Εϊμερίκ Λαπόρτ ήταν εκ των σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο 5-0 επί της Νόριτς AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη Νόριτς και τη διέλυσε με 5-0 στο "Ετιχάντ". Ο Δημήτρης Γιαννούλης άρχισε βασικός κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, στον πάγκο ο Χρήστος Τζόλης.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πάρτι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νόριτς, φτάνοντας σε μία εντυπωσιακή νίκη με 5-0, ύστερα από την άκυρη εκκίνηση στην πρεμιέρα της Premier League κόντρα στην Τότεναμ.

Οι "πολίτες" δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη (άρχισε βασικός) και του Χρήστου Τζόλη (έμεινε στον πάγκο περιμένοντας το ντεμπούτο του) και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Η αρχή έγινε με αρκετή δόση τύχης, πάντως, αφού σε μία προσπάθεια του Γκραντ Χάνλεϊ να διώξει, η μπάλα χτύπησε στον τερματοφύλακά του, Τιμ Κρουλ, καταλήγοντας στα δίχτυα. Το 2-0 παραλίγο να γίνει από τον Φεράν Τόρες, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ νωρίτερα στη φάση και τελικά ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Σίτι ήταν ο Τζακ Γκρίλις στο 22', επίσης με δόση τύχης.

Ο Ντάνιελ Φάρκε άλλαξε στο ημίχρονο τον Γιαννούλη και τον Λούκας Ρουπ, που από τα αριστερά δεν τα πήγαν καλά. Η εικόνα των "καναρινιών", όμως, δεν άλλαξε και δη στο ανασταλτικό κομμάτι. Εμερίκ Λαπόρτ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Ριγιάντ Μαχρέζ αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και εκτόξευσαν το δείκτη του σκορ στο 5-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιντογάν (69' Πάλμερ), Ρόδρι, Γκρίλις (75' Μαχρέζ), Σίλβα, Ζεζούς, Τόρες (61' Στέρλινγκ)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Γιαννούλης (46' Μάμπα), Λες Μελού, Γκίλμουρ, Ρουπ (46' Μακλίν), Κάντγουελ, Πούκι (77' Σάρτζεντ), Ράσιτσα

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Premier League:

Τα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής

Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-0

Άστον Βίλα - Νιούκαστλ 2-0

Λιντς - Έβερτον 2-2

Κρίσταλ Πάλας - Μπρέντφορντ 0-0

Μπράιτον - Γουότφορντ 2-0

Η βαθμολογία της Premier League:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Premier League


TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ