ΝΟΡΙΤΣ

Φάρκε για Γιαννούλη: "Δεν ήθελα να τον ντροπιάσω, είναι πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο"

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, αναφέρθηκε στην αλλαγή του Δημήτρη Γιαννούλη στην ανάπαυλα του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έπεσε κατευθείαν στα βαθιά στην πρώτη του παρουσία στην Premier League καθώς στην πρεμιέρα έπαιξε με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και τον Σαλάχ και στη δεύτερη αγωνιστική τέθηκε αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Σίτι και τους παίκτες των "μπλε".

Στο παιχνίδι με τους "πολίτες", με το σκορ στο 2-0, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον προπονητή του Ντάνιελ Φάρκε ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε πως είναι δύσκολο για κάθε αμυντικό που παίζει πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο να μπορεί να ανταπεξέλθει και σημείωσε πως ο Γιαννούλης είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη Νόριτς.

Παράλληλα εξέφρασε τη σιγουριά του πως άμεσα θα προσαρμοστεί στην Premier League. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό".

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ