ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Φάρκε για Τζόλη: "Μπορεί να γίνει ο καλύτερος εξτρέμ στον κόσμο"

Ο Χρήστος Τζόλης από την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Νόριτς
Ο Χρήστος Τζόλης από την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Νόριτς PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο τεχνικός της Νόριτς με αφορμή το πιθανό ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη την Τρίτη (24/8) στο League Cup κόντρα στην Μπόρνμουθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα εξτρέμ.

Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο τεχνικός του στη Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα (23/8) για το παιχνίδι του League Cup την Τρίτη (24/8) με αντίπαλο την Μπόρνμουθ όπου ο Τζόλης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Φάρκε είπε μεταξύ άλλων πως ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει ο καλύτερος εξτρέμ σε λίγα χρόνια στον κόσμο, τον χαρακτήρισε ως έναν παίκτη με πολλές δεξιότητες και τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα αλλά και στο μέλλον.

Το αν θα παίξει βέβαια ο Τζόλης την Τρίτη ο Φάρκε το άφησε ανοιχτό καθώς τόνισε πως θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί αν και σημείωσε πως μπορεί να αγωνιστεί κάποια λεπτά.

"Είναι ένας απίστευτα ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής. Έχεις τις δυνατότητες ώστε μια μέρα να είναι ο καλύτερος εξτρέμ στον κόσμο. Υπάρχουν πολλές δεξιότητες που μου αρέσουν πάνω του. Αλλά ακόμα δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί μαζί του. Κάποιες φορές οι νέοι παίκτες θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν. Ο Τζόλης είναι ένα πρότζεκτ για εμάς που μπορεί να μας βοηθήσει και μακροπρόθεσμα. Δεν θέλω να βάλω αρκετή πίεση πάνω του ή να έχω μεγάλες προσδοκίες. Ίσως αγωνιστεί κάποια λεπτά αύριο".

Πρέπει να είμαι προσεχτικός επειδή η διάθεση αλλάζει γρήγορα. Πρέπει να είμαι σίγουρος πως όταν βάλω έναν παίκτη, αν δεν είναι έτοιμος ο κόσμος μπορεί να πέσει πάνω του. Αυτό είναι "οκ" για έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο όπως ο Κρουλ η ο Χάνλει επειδή μπορούν να το διαχειριστούν. Είναι δυσκολότερο για ένα νεαρό παίκτη".

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ