PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ: Ποινή δύο μηνών εκτός δράσης με αναστολή και πρόστιμο στον Τονάλι για παραβίαση κανόνων στοιχηματισμού της FA

Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 12 Αυγούστου 2023
Ο Σάντρο Τονάλι με τη φανέλα της Νιούκαστλ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Άστον Βίλα | 12 Αυγούστου 2023 @2023 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Στα μαλακά έπεσε ο Σάντρο Τονάλι, καθώς η Ρυθμιστική Επιτροπή που ερεύνησε την υπόθεση παραβίασης των κανόνων στοιχηματισμού της FA από τον Ιταλό τον τιμώρησε με ποινή δύο μηνών εκτός δράσης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο.

Η Νιούκαστλ δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σάντρο Τονάλι για μεγαλύτερο διάστημα των δέκα μηνών, τιμωρία η οποία επιβλήθηκε στον χαφ μετά τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που έπληξε το ιταλικό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αυτό γιατί ο 23χρονος ποδοσφαιριστής των "ανθρακορύχων" έπεσε στα μαλακά από τη Ρυθμιστική Επιτροπή που ερεύνησε την υπόθεση παραβίασης των κανόνων στοιχηματισμού της FA από τον Ιταλό το διάστημα 12 Αυγούστου με 12 Οκτωβρίου του 2023.

Συγκεκριμένα, ο Τονάλι τιμωρήθηκε με δύο μήνες εκτός δράσης με αναστολή, του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο αξίας 23.400 ευρώ, ενώ παράλληλα προειδοποιήθηκε από την FA για τη συμπεριφορά του στο μέλλον όσον αφορά τον τζόγο.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ