ΙΤΑΛΙΑ

Σάντρο Τονάλι: Ποινή 10 μηνών εκτός δράσης για τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού

Newcastle's Sandro Tonali applauds as he leaves the pitch during the Champions League group F soccer match between AC Milan and Newcastle at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Sept. 19, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Σάντρο Τονάλι αγωνίζεται με τη φανέλα της Νιούκαστλ @2023 AP IMAGES/ANTONIO CALANNI

Μετά τον Φατζόλι, σειρά στο να μάθει την τιμωρία του για το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού είχε ο Τονάλι, με τον Ιταλό μέσο να τιμωρείται με 10 μήνες αποβολή από την αγωνιστική δράση και 8 μήνες υποχρεωτικής παρακολούθησης ειδικού προγράμματος αποτοξίνωσης από τον τζόγο.

Γνωστή έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) η ποινή του Σάντρο Τονάλι μετά τη συμφωνία που έκανε με την Εισαγγελία του Τορίνου, η οποία διερευνά την υπόθεση του σκανδάλου του παράνομου στοιχηματισμού που έχει ξεσπάσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο μέσος της Νιούκαστλ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από την αγωνιστική δράση και 8 μήνες παρακολούθησης υποχρεωτικού προγράμματος απεξάρτησης από τον εθισμό του στον τζόγο, με συνέπεια να χάνει οριστικά το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς, επίσης, και το Euro 2024, εφόσον βέβαια η εθνική Ιταλίας καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Τονάλι βάσει χρονοδιαγράμματος της ποινής, αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο για επίσημους αγώνες τον Αύγουστο του 2024. Το μόνο που μένει να ξεκαθαριστεί είναι το εάν θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα του, προκειμένου να είναι έτοιμος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΙΛΑΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ