ΜΠΑΓΕΡΝ

Νιούκαστλ και Έβερτον θέλουν να κάνουν το "κόλπο γκρόσο" με Τόμας Μίλερ

Ο Τόμας Μίλερ πανηγυρίζει γκολ του στο Ουνιόν - Μπάγερν
Ο Τόμας Μίλερ πανηγυρίζει γκολ του στο Ουνιόν - Μπάγερν © 2021 MICHAEL SOHN/ AP IMAGES

Ο Τόμας Μούλερ έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική ζωή στο Μόναχο όμως δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και το φινάλελ της καριέρας του να τον βρει εκτός Μπάγερν, με τις Νιούκαστλ και Έβερτον να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αναντίρρητα ο Τόμας Μίλερ αποτελεί παίκτη-σύμβολο και συνάμα θρύλο της Μπάγερν, την οποία και υπηρετεί αδιάλλειπτα από το 2008, με τον Γερμανό να είναι βαρόμετρο για τους Βαυαρούς ακόμα και τώρα που είναι 32 ετών, έχοντας να επιδείξει 9 γκολ και 20 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Δεν αποκλείεται πάντως το φινάλε της καριέρας του να μην τον βρει στην αγαπημένη του ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με την Bild να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως δύο αγγλικοί σύλλογοι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση απόκτησής του.

Αυτοί είναι οι Νιούκαστλ και Έβερτον, με τις καρακάξες να έχουν διάθεση να δαπανήσουν ένα μεγάλο ποσό για την ενίσχυσή τους έχοντας περάσει πλέον στα χέρια πανίσχυρων Σαουδαράβων επιχειρηματιών και τα ζαχαρωτά από την πλευρά τους να ψάχνουν για ένα δυνατό όνομα σε μία περίοδο που δίνουν μάχη να μην εμπλακούν σε σενάρια υποβιβασμού.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πάντως ότι ακόμα και αν γίνει προσπάθεια από Νιούκαστλ ή Έβερτον για την απόκτησή του, είναι άγνωστο αν ο παίκτης έχει διάθεση να αφήσει την πατρίδα του και την ομάδα της καρδιάς του, όπου βρίσκεται μάλιστα στη 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ και στην 3η θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Βαυαρών.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ