ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νιόπλιας: "Πολύ δυνατό τεστ με Αλβανία"

Νιόπλιας: "Πολύ δυνατό τεστ με Αλβανία"
νιοπλιας

Xωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ελπίδων, ενόψει του αγώνα με την αντίστοιχη της Αλβανίας

Μετά το τέλος της προπόνησης, που έγινε στο γήπεδο της Ντιναμό Τιράνων "Σελμάν Στερμάζι", ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Νιόπλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ. " Είναι ένα παιχνίδι με πολλές δυσκολίες, λόγω της παράδοσης που θέλει τις αναμετρήσεις αυτές να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαστε καλύτεροι ως ομάδα, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Εμείς θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κρατήσαμε τον κορμό των ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί το 1986 και προσθέσαμε κάποια νέα παιδιά, που έχουν γεννηθεί το 1988, που θα πλαισιώσουν τη νέα Εθνική Ελπίδων. Νομίζω ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για να βγουν αξιόπιστα συμπεράσματα".

Εκ μέρους των διεθνών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας: " Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε στον αγώνα με την Αλβανία, είμαστε όμως συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε βάλει και καλά προετοιμασμένοι, αν και έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα.

Πάμε για τη νίκη, έστω και αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην πρόκριση και τις λίγες ελπίδες που υπάρχουν θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε

".



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ