ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικολαΐδης: "Στο 2-0 της Μαρσέιγ είπα πως νομίζω ότι θα πάει παράταση και πως αν πάει στα πέναλτι, θα περάσει ο Παναθηναϊκός"

To σχόλιο του Ντέμη για τον "άθλο" του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία
To σχόλιο του Ντέμη για τον "άθλο" του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία PRINT SCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή της NOVA "MONDAY FC" τον "άθλο" του Παναθηναϊκού στο "Βελοντρόμ" και μίλησε για την πρόβλεψη που έκανε όταν το σκορ ήταν 2-0.

Η επιτυχημένη εκπομπή της NOVA "MONDAY FC", με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο, έκανε πρεμιέρα χθες Δευτέρα 21 Αυγούστου και στο ACTION 24 για να αφήσει το στίγμα της και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Κάθε Δευτέρα στις 20:00 το βράδυ και για μιάμιση ώρα, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Γιάννης Πάγκος σχολιάζουν, αναλύουν και βλέπουν τη διαφορετική πλευρά του "This is football", για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο.

Με αφορμή την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Γαλλία.

"Ήταν ένας Παναθηναϊκός που ήταν η εξέλιξη μίας ομάδας που έχει τον ίδιο προπονητή και έχει παραπάνω λύσεις επιθετικές. Αυτό που ήταν εντυπωσιακό στον Παναθηναϊκό, εκτός από τις περισσότερες επιλογές επιθετικά, ήταν η ένταση στο ματς. Ήταν σα να ανέβασε την ταχύτητα που έπαιζε πέρυσι, δύο φορές"

Συνέχισε υποστηρίζοντας πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο λόγω της παρουσίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο των πρασίνων, "Έχει πολύ ενδιαφέρον ο εφετινός Παναθηναϊκός προς το καλύτερο.

Το περίμενα γιατί θυμάμαι την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στην Κύπρο. Θα έχει ενδιαφέρον το εφετινό πρωτάθλημα. Την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μπορούμε πιο εύκολα να τις διαβάσουμε γιατί έχουν μία συνέχεια από πέρυσι".

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης είχε μάλιστα, προβλέψει την πρόκριση του τριφυλλιού στην περίπτωση που το ματς κρινόταν στα πέναλτι. "Στο 2-0 είπα πως νομίζω ότι θα πάει παράταση και πως αν πάει στα πέναλτι θα περάσει ο Παναθηναϊκός. Γιατί; Ιδέα δεν έχω. Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν την καταστροφή όλων των ομάδων και μόνο την ΑΕΚ να κερδίζει"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ