ΠΑΟΚ

Νίκησε και τα... δακρυγόνα!

Νίκησε και τα... δακρυγόνα!
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, όμως το ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα από τη βία... Δείτε videos από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, από την παρακάμερα του "Olapaok.gr".

Μπορεί οι παίκτες του Μάκη Χάβου να πέρασαν νικηφόρα από τον Βόλο νικώντας με το εντυπωσιακό 3-0 τον Ολυμπιακό, γεγονός που τους κρατάει στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το δυσάρεστο είναι πως πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι του, το συγκεκριμένο ματς στιγματίστηκε από επεισόδια στα οποία πρωταγωνίστησαν εντός γηπέδου οπαδοί των δύο ομάδων.

Αυτά ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και για το λόγο αυτο μετατέθηκε χρονικά για τις 20.00 αντί για τις 19.30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Συγκεκριμένα, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (19.30) έναρξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φέρεται να προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και τότε άρχισαν τα επεισόδια εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στην συνέχεια, οι οπαδοί της ομάδας του Βόλου και του "Δικεφάλου του Βορρά" άρχισαν να ανταλλάσσουν καθίσματα και φωτοβολίδες, με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων και το ματς να βρίσκεται στον "αέρα".

Τελικά ένα τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς, τα πνεύματα ηρέμησαν και εξαλείφθηκε ο κίνδυνος της οριστικής αναβολής του αγώνα, με τη βία ωστόσο να κάνει και πάλι την εμφάνισή της σε έναν ακόμα αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Βίντεο από τα επεισοδια (από το "Olapaok.gr")

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ