ΑΡΗΣ

Νέτο: "Πρέπει να παίξουμε έξυπνα"

Νέτο: "Πρέπει να παίξουμε έξυπνα"
νετο

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, μίλησε για την νίκη κόντρα στην Βέροια και το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Αρχικά, ο Νέτο αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με την Βέροια λέγοντας χαρακτηριστικά πως το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για την ομάδα του:
"Ήταν δύσκολο παιχνίδι και όταν κερδίζεις με 1-0, σημαίνει ότι δεν είναι εύκολη μία νίκη. Μετά το γκολ συνεχίσαμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Θα ήταν πιο δίκαιο να κερδίσουμε με μεγαλύτερο σκορ.

Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου μας, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα τέρματα".





Στη συνέχεια, όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τους δύο παρτενέρ του στην αμυντική γραμμή του Άρη, Αουρέλιο και Βανγκέλι, σχολίασε: "Είναι αλήθεια ότι ο Αουρέλιο είναι πιο επιθετικογενής παίκτης από τον Βανγκέλι, ο οποίος από την πλευρά του είναι πιο δυνατός στα αμυντικά του καθήκοντα. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει καλούς ακραίους για να παίζει καλύτερα και πιο δυνατά".



Τέλος όσον αφορά στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο UEFA ο Νέτο τόνισε: "Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Είναι βέβαιο ότι ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα. Το ίδιο όμως ισχύει και για εμάς.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να προχωρήσουμε στο κύπελλο UEFA. Δεν τίθεται θέμα κούρασης, ξέρουμε τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες μας. Σήμερα θα ξεκουραστούμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης"

και συμπλήρωσε:

"Δεν έχει σημασία πόσα γκολ θα βάλουμε, αλλά να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Είναι σημαντικό να μη δεχτούμε γκολ και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι έχουμε καλή άμυνα και ότι μπορούμε να κρατήσουμε μηδενικό παθητικό".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ