ΑΡΗΣ

Ρατζέλοβιτς: "Μας ξέρει καλά ο Μπάγεβιτς"

Ρατζέλοβιτς: "Μας ξέρει καλά ο Μπάγεβιτς"
Μπαγεβιτς

Ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα Ιβάν Ρατζέλοβιτς μίλησε για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Άρη

« Η Μπάγερν είναι σίγουρα το φαβορί στον όμιλο και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το καλό είναι ότι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Άρης, η Μπράγκα και η ομάδα μου (σ.σ. ο Ερυθρός Αστέρας) έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Όλα θα κριθούν στο παιχνίδι με τον Άρη. Θα έρθουμε για το θετικό αποτέλεσμα, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα κρίνει και την δεύτερη θέση στον όμιλο», τόνισε ο Ρατζέλοβιτς.

Όσο για το τι γνωρίζει από τον Άρη; Ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε: « Από τον Άρη γνωρίζω τον Ίβιτς και φυσικά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ξέρουμε ότι ο τελευταίος μας γνωρίζει καλά. Ξέρει πως είναι η ομάδα και πως συμπεριφέρεται».

Κι όσο για την ομάδα του; « Το μυαλό μας είναι τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη και σημαντικό είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Αμφίβολος ο Κάλβο

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Τόνι Κάλβο στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρά το γεγονός ότι η κατάσταση στο γόνατο του έχει παρουσιάσει βελτίωση. Αντίθετα ο Τάσος Κυριάκος προπονήθηκε κανονικά χθες με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας ότι είναι έτοιμος ενώ όσον αφορά την βασική ενδεκάδα θέση διεκδικεί στην αριστερή πτέρυγα και ο Νίκος Καράμπελας. Στο αρχικό σχήμα του Άρη πάντως δεν αποκλείεται η επανεμφάνιση του Φελίπε Σανσόν.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει να ρίχνει το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις στο τελείωμα των φάσεων όπως επισήμανε άλλωστε ότι προβληματίζεται σχετικά στη χθεσινή του Συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Άρη πάντως κι όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί με την Βέροια το απόγευμα της Κυριακής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην υποτιμήσουν την αντίπαλό τους. Ακόμα ο «Ντούσκο» άφησε να εννοηθεί πως πιθανόν να ξεκουράσει κάποιους παίκτες εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα για την 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου UEFA.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ