ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Από εμάς εξαρτάται"

Μπάγεβιτς: "Από εμάς εξαρτάται"
Μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε πως το αποτέλεσμα του προσεχούς αγώνα με τη Βέροια εξαρτάται από την ομάδα του

" Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σε αυτό, θέλαμε τη νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Στο τέλος, όμως, χαλάσαμε την εικόνα μας με τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο αντίπαλος. Ήταν μία μέτρια εμφάνιση και πλέον πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Πήραμε έναν βαθμό και στο τέλος θα πρέπει να είμαστε και ικανοποιημένοι, γιατί θα μπορούσαμε και να χάσουμε", τόνισε ο Σερβοέλληνας κόουτς για την αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα (0-0).

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", υποστήριξε: " Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος και δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο λόγω των πολλών ξένων παικτών που υπάρχουν. Αυτό το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν".

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, δήλωσε: " Τα σκεφτόμαστε όλα. Μερικοί παίκτες μας κουράζονται πιο εύκολα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται και ίσως αφήσω μερικούς εκτός. Έχουμε δύο τραυματίες, τον Κυριάκο και τον Κάλβο και αυτό είναι το μόνο που δεν θέλουμε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες".

Για την απουσία του Μάρκο Αουρέλιο, ο Μπάγεβιτς ανέφερε: " Δεν έχουμε πολλές λύσεις σε αυτή την θέση. Είναι ο Βαγκέλι και ο Καράμπελας. Θα δούμε ποιος θα παίξει. Πρέπει να σημειώσουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ και μέσα στο γήπεδό μας και εκτός. Πιστεύω ότι σύντομα θα βελτιωθούμε".

Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το κύπελλο UEFA που ακολουθεί, τονίζοντας, πάντως, πως προέχει ο αγώνας με τη Βέροια: " Μιλάμε και δουλεύουμε για ένα παιχνίδι. Αυτό με τη Βέροια. Μετά είναι ο Ερυθρός Αστέρας, που διαθέτει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Τον είδα με την Μπάγερν, εκεί όπου οι Γερμανοί έπαιξαν με αρκετές αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση τα δύο αποτελέσματα που ήρθαν την πρώτη αγωνιστική στο UEFA ήταν βολικά για εμάς".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ