ΑΡΗΣ

Νέτο: "Ήταν μία ντροπιαστική ήττα"

Νέτο: "Ήταν μία ντροπιαστική ήττα"
INTIME SPORTS

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Βραζιλιάνος μπακ του Άρη, Ντάρσι Νέτο, για την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Άρη, Ντάρσι Νέτο, χαρακτήρισε ως ντροπιαστική την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη στις δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Νέτο μία εβδομάδα μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού όπου είχε διαμορφώσει το τελικό 3-1 έκανε λόγο για μία δύσκολη περίοδο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ίδιος ή κάποιος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κατεβάσει το κεφάλι.

«Καμία σχέση δεν είχε η εμφάνισή μας σήμερα με αυτήν του Παναθηναϊκού. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα και βάζω τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν την κακή εικόνα, δεν έπαιξα καλά, όπως θα έπρεπε.

Έχει δίκιο ο προπονητής μας που λέει ότι πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας», τόνισε αρχικά ο Νέτο.

Ακολούθως ο Βραζιλιάνος μπακ του Άρη παραδέχθηκε ότι: «Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αυτήν τη στιγμή. Αισθανόμαστε άσχημα για την ήττα, αλλά δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι».

Ο Νέτο αναφερόμενος στην δουλειά του Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν στάθηκε μόνο σε αυτήν αλλά υποστήριξε: «Έχουμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να κάνει αλλαγές και να αλλάξει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές πολλά σε ότι αφορά την νοοτροπία.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι καλύτερα τη θέση μας και από δω και πέρα οι ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα και προσωπικότητα να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε ένα θετικό σερί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και αυτά που έχουν αναβληθεί».

Ανάλογου ύφους και οι δηλώσεις του Φράνσις Ντίκο που στις δηλώσεις του για τν εμφάνιση του Άρη υποστήριξε: «Είχαμε κακή νοοτροπία, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, αλλά δεν δείξαμε χαρακτήρα στο παιχνίδι μας και έτσι χάθηκε η νίκη».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ήταν η ίδια ομάδα με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ίδια σήμερα απάντησε πως: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε νοοτροπία νικητή, κάτι που δεν είχαμε σήμερα. Ήμασταν αδύναμοι στον τομέα αυτό κάτι που μας κουράζει και μας εκνευρίζει».

Ο Γκανέζος δεν έμεινε όμως εκεί και κατέληξε λέγοντας: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε την νίκη επί του Παναθηναϊκού και είχαμε μια… σκανδαλωδώς άσχημη η εμφάνισή μας και η νοοτροπία μας. Πρέπει να δείξουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο την Κυριακή με τον Παναιτωλικό».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ