ΙΝΤΕΡ

"Νερατζούρι" vs Γαλλία (Part II)!

"Νερατζούρι" vs Γαλλία (Part II)!
New Image

Η απόφαση του Ντομενέκ να χρησιμοποιήσει τον Βειϊρά και κόντρα στη Σκωτία δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους της Ίντερ, που προχώρησαν σε ποικίλλα σχόλια

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα ότι αισθάνεται καλά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, με την διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας να φοβάται για κάποια υποτροπή στο παλαιότερο τραύμα και να ζητά μέσω των μίντια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "τρικολόρ", Ρεϊμόν Ντομενέκ να μην τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους Σκωτσέζους.
"Ελπίζω να μην παίξει την Τετάρτη. Τα λέω αυτά γιατί σκέφτομαι τα συμφέροντα της Ίντερ. Ο Πατρίκ είναι πολύ σημαντικός για εμάς...

Όμως σεβόμαστε απόλυτα τις επιλογές των Γάλλων ομοσπονδιακών τεχνικών",

τόνισε με παρέμβασή του στην γαλλική "Equipe" ο γενικός διευθυντής των "νερατζούρι", Μάρκο Μπράνκα, ενώ παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του συνεργάτη του Ρομπέρτο Μαντσίνι και πρώην άσου της ομάδας, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

"Όταν ένας ποδοσφαιριστής επιστρέφει μετά από απουσία, συνήθως παίζει καλά στον πρώτο αγώνα. Όμως στον δεύτερο αγώνα είναι που υπάρχουν οι κίνδυνοι για τραυματισμό.

Ελπίζω ότι μετά την επιστροφή του θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά με την Ίντερ, όπως έκανε με τη Γαλλία",

δήλωσε χαρακτηριστικά.


TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ