ΟΦΗ

Νέο επεισόδιο Τζόρβα με οπαδούς

Νέο επεισόδιο Τζόρβα με οπαδούς
Τζορβας

Η κόντρα των οπαδών του ΟΦΗ δεν λέει να σταματήσει. Αυτή την φορά ο τερματοφύλακας της ομάδας είχε επεισόδιο με οπαδούς κατά την διάρκεια αγώνα μπάσκετ

Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν φαίνεται οτι μπορούν να ξεχάσουν το “πράσινο παρελθόν” του Αλέξη Τζόρβα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαδοχικές κόντρες ανάμεσα στις δυο πλευρές. Είναι χαρακτηριστικό οτι απο το καλοκαίρι που ο 25χρονος τερματοφύλακας μετακόμισε στο Ηράκλειο, οι οπαδοί των “μελανόλευκων” φροντίζουν να δείξουν την δυσαρέσκεια τους στο πρόσωπο του, καθώς τον αποδοκιμάζουν όποτε έχουν την ευκαιρία και τον προτρέπουν να αποχωρήσει απο την ομάδα.
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο σε αυτό το “σήριαλ” εκτυλίχθηκε σε αγώνα μπάσκετ της ομάδας του ΟΦΗ. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών πήγε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο να παρακολουθήσει αγώνα Γ' Εθνικής, μεταξύ του ΟΦΗ και του Ιωνικού.

Μόλις έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας άρχισαν τα συνθήματα εις βάρος του και μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει απο τον έλεγχο, όμως τελικά ο Τζόρβας αποφάσισε να αποχωρήσει και ενώ οι οπαδοί είχαν διαμηνύσει στον Βασίλη Ξημέρη (πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ) ότι αν δεν φύγει, θα φύγουν εκείνοι απο το γήπεδο.


TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ