ΟΦΗ

Στην Κρήτη ο Παράσχος

Στην Κρήτη ο Παράσχος
Παρασχος

Η συμφωνία μπορεί να πέρασε απο "χίλια κύματα" όμως τελικά ο Γιώργος Παράσχος είναι ο νέος προπονητής των Κρητικών

Μπορεί το τελευταίο 48ωρο να ήρθαν τα πάνω-κάτω στην συμφωνία του Γιώργου Παράσχου με τον OΦΗ, όμως τελικά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Μσκεδόνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο των "μελανόλευκων".
Την τετάρτη, ο Φανούρης Βατσινάς συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Γιώργο Παράσχο και ενώ αρχικά όλα έδειχναν οτι οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία, αργά το βράδυ οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο με τις περισσότερες πληροφορίες να οδηγούν σε "ναυάγιο". Όμως, ο πρόεδρος των Κρητικών ήταν αποφασισμένος να μην χαλάσει αυτή η συμφωνία και ξεκίνησε νέο κύκλο επαφών σήμερα με τους δυο άνδρες τελικά να δίνουν τα χέρια.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ θα είναι στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν επέκτασης αν το επιθυμούν οι δυο πλευρές, ενώ θα έχει στο πλευρό του και τον μόνιμο συνεργάτη του, τον γυμναστή, Νεκτάριο Πανταζή.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ σκέφτεται το ενδεχόμενο της ύπαρξης γενικού αρχηγού στην ομάδα, με το όνομα του Θανάση Κολιτσιδάκη να ακούγεται έντονα στο Ηράκλειο.




TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ