ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Συγκλονίζει ο Βραζιλιάνος με τις κραυγές πόνου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του

Νεϊμάρ: Συγκλονίζει ο Βραζιλιάνος με τις κραυγές πόνου κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του

Ο Νεϊμάρ έχει μπροστά του έναν μεγάλο ανήφορο μετά από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου που υπέστη και αυτό έγινε αντιληπτό μέσα από ένα νέο video που είδε το φως της δημοσιότητας και τον δείχνει να υποφέρει στο πλαίσιο της αποθεραπείας του.

Η ατυχία χτύπησε πολύ δυνατά την πόρτα του Νεϊμάρ τον περασμένο Οκτώβριο καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας να αποκαλύπτει μάλιστα πως ο 31χρονος σούπερ σταρ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος στο επικείμενο Copa America.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και τις πρώτες εκτιμήσεις, η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται τον Ιούλιο του 2024, με τον επιθετικό της Αλ Χιλάλ να χρειάζεται μάλιστα να δουλέψει πάρα πολύ στο κομμάτι της αποθεραπείας για να γυρίσει δυνατός και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Το πόσο δύσκολος και ανηφορικός είναι αυτός ο δρόμος μπορεί να γίνει αντιληπτός από ένα νέο video που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, που δείχνει τον Νεϊμάρ να βγάζει κραυγές από τους έντονους πόνους την ώρα της φυσιοθεραπείας, την ώρα που το ιατρικό τιμ δουλεύει στο πλαίσιο της "ενεργοποιήσης" του χτυπημένου γονάτου του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΝΕΪΜΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ