ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Η πρώτη τοποθέτηση συντρόφου του μετά από τη διάρρηξη στο σπίτι της

Η πρώτη τοποθέτηση της Μπρούνα Μπιανκάρντι, μητέρας του δεύτερου παιδιού του Νεϊμάρ, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της
Η πρώτη τοποθέτηση της Μπρούνα Μπιανκάρντι, μητέρας του δεύτερου παιδιού του Νεϊμάρ, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της INSTAGRAM / @BRUNABIANCARDI

Η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά την διάρρηξη στο σπίτι των γονιών της, όπου αναζητούσαν την κόρη που πρόσφατα απέκτησε με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Δύσκολες ώρες πέρασε η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία πρόσφατα απέκτησε μια κόρη με τον Βραζιλιάνο σταρ, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (7/11) στο σπίτι της στην Κοτία, στο Σάο Πάουλο.

Στην κατοικία βρίσκονταν οι γονείς της Μπρούνα την ώρα της ληστείας, σύμφωνα με την αστυνομία δύο από τους υπόπτους ήταν οπλισμένοι και αναζητούσαν την κόρη του ποδοσφαιριστή, όμως το νεογέννητο κοριτσάκι και η μητέρα του απουσίαζαν.

"Εκείνο το πρωί λήστεψαν το σπίτι μου, κρατώντας τους γονείς μου ομήρους. Εγώ, η κόρη μου και η αδερφή μου δεν μένουμε πια εκεί και δεν ήμασταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι. Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά για αυτούς. Μπορούμε να ανακτήσουμε υλικά πράγματα, το σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά και να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου που μας φροντίζεις, να προστατεύεις πάντα την οικογένειά μου από κάθε κακό, Αμήν", δήλωσε στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με την μητέρα του δεύτερου παιδιού του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών: "Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων αρχών και θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είναι εύκολη κατάσταση για κανέναν, ειδικά για μια οικογένεια που δεν σκόπευε ποτέ να εκθέσει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο. Τέλος, ζητάμε σεβασμό και διακριτικότητα σε αυτήν την τόσο λεπτή στιγμή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας", ήταν τα λόγια της σχετικά με τις έρευνες γύρω από την υπόθεση.

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ