ΝΕΪΜΑΡ

Νεϊμάρ: Διέρρηξαν το σπίτι της πρώην συντρόφου του, έψαχναν την κόρη του Βραζιλιάνου

Η πρώτη φωτογραφία του Νεϊμάρ με την νεογέννητη κόρη του
Η πρώτη φωτογραφία του Νεϊμάρ με την νεογέννητη κόρη του PRINT SCREEN

Ένας άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (7/11) μετά την εισβολή στο σπίτι της πρώην συντρόφου του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, στην Κότια στο Σάο Πάουλο. Έψαχναν την κόρη του Βραζιλιάνου σταρ.

Δύσκολες ώρες πέρασε η πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ, Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία πρόσφατα απέκτησε μια κόρη με τον Βραζιλιάνο σταρ, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (7/11) στο σπίτι της στην Κοτία, στο Σάο Πάουλο.

Στην κατοικία βρίσκονταν οι γονείς της Μπρούνα την ώρα της ληστείας, με τους κακοποιούς να τους δένουν, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, δύο από τους υπόπτους ήταν οπλισμένοι και αναζητούσαν την κόρη του Νεϊμάρ, που μαζί με τη μητέρα της δεν βρίσκονταν στην οικία.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου. Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

"Η Αστυνομία της Κότια διερευνά ληστεία σπιτιού που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11). Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι μπήκαν στην κατοικία και κατατρόπωσαν τα θύματα ηλικίας 50 και 52 ετών.

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Επί της πράξης συνελήφθη ένας 20χρονος. Ήδη εντοπίστηκε ο δεύτερος δράστης και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου, καθώς και της σύλληψής τους".

TAGS ΝΕΪΜΑΡ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ