ΙΣΠΑΝΙΑ

Νέες σοκαριστικές κατηγορίες κατά Ρουμπιάλες: "Μου έλεγε ήρθες εδώ για να γονατίσεις"

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει παίκτρια της εθνικής
Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει παίκτρια της εθνικής © 2023 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Αντιμέτωπος με νέες σοκαριστικές κατηγορίες βρίσκεται ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, καθώς όπως καταγγέλλει πρώην η συνάδελφός του, Ταμάρα Ράμος, έκανε προσβλητικά και χυδαία σχόλιο.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση στην ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μετά τον σάλο που προκάλεσε το φιλί του πρόεδρου της, Λουίς Ρουμπιάλες, στην αρχηγό της εθνικής ομάδας, Τζένι Ερμόσο.

Την ώρα που οι πιέσεις για την παραίτησή του συνεχίζονται, ο Ρουμπιάλες καλείται να αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Independent, η πρώην συνεργάτης του και γενική διευθύντρια της ένωσης παικτριών, Futbolistas On, Ταμάρα Ράμος, ισχυρίστηκε ότι ο Ρουμπιάλες τής έκανε προσβλητικά και χυδαία σχόλια όταν δούλευαν μαζί.

λα, ήρθες εδώ για να γονατίσεις", ήταν ένα από τα σχόλια του προέδρου της ομοσπονδίας προς τη Ράμος, ενώ τη ρωτούσε τι χρώμα εσώρουχα φορούσε.

Από τη μεριά της, η Ερμόσο μέσω του πρακτορείου της ζήτησε να ληφθούν παραδειγματικά μέτρα κατά του Ρουμπιαλές για το σκηνικό με το φιλί στη διάρκεια της απονομής μετά τον τελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ