ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ερμόσο: Ζητά παραδειγματικά μέτρα κατά του Ρουμπιαλές

Spain's Jennifer Hermoso, right, and Spain's head coach Jorge Vilda listens reporters' questions during a press conference at Eden Park ahead of the Women's World Cup semifinal match between Spain and Sweden in Auckland, New Zealand, Monday, Aug.14, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Η Ερμόσο ζητά να ληφθούν παραδειγματικά μέτρα κατά του Ρουμπιαλές © 2023 ALESSANDRA TARANTINO/ AP IMAGES

Η Ερμόσο μέσω του πρακτορείου της ζητά να ληφθούν παραδειγματικά μέτρα κατά του Ρουμπιαλές για το σκηνικό με το φιλί στη διάρκεια της απονομής μετά τον τελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών.

Σάλος έχει προκληθεί μετά το περιστατικό του τελικού στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών με τον Ρουμπιάλες να φιλάει στο στόμα την Ερμόσο.

Μετά την απαράδεκτη κίνηση του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια μέσω του πρακτορείου της ζητά να ληφθούν παραδειγματικά μέτρα κατά του Ρουμπιαλές, καθώς όπως δήλωσε "το αφεντικό να πιάσει την υπάλληλό του από το κεφάλι και να τη φιλήσει στο στόμα απλά δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Οι δικαιολογίες που ακολούθησαν είναι, όπως το χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, "ανεπαρκείς".

"Το σωματείο μου FUTPRO, σε συντονισμό με το πρακτορείο μου TMJ, φροντίζουν για την υπεράσπιση των συμφερόντων μου και έχουν αναλάβει ως συνομιλητές μου σε αυτό το θέμα.

Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι πράξεις όπως αυτές που έχουμε δει δεν θα μείνουν ποτέ ατιμώρητες, ότι θα επιβληθούν κυρώσεις και ότι θα υιοθετηθούν τα υποδειγματικά μέτρα για την προστασία των γυναικών ποδοσφαιριστών από ενέργειες που πιστεύουμε ότι είναι απαράδεκτες

Το FUTPRO θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα με τη δεύτερη αναπληρώτρια αρχηγό της Ισπανίας, Γιολάντα Ντίαθ, για να διασφαλίσει ότι οι ενέργειες του Ρουμπιάλες θα έχουν "δεόντως κυρωθεί".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ