ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Νέα συγκέντρωση κατά Θωμά

Νέα συγκέντρωση κατά Θωμά
New Image

Μία ακόμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι, ο ερασιτέχνης και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηλυσιακού στην πλατεία Τερζάκη των Ιλισίων

Το παρών φυσικά έδωσε πλήθος κόσμου φιλάθλων του Ηλυσιακού, που αντιστέκονται στο ανοσιούργημα που πάει να περάσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Συνασπισμού, που εκφώνησαν ομιλίες συμπαράστασης προς τον Ηλυσιακό.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος του Ζωγράφου κ. Καζάκος επισήμανε την αισιοδοξία του για δικαίωση του Ηλυσιακού, τονίζοντας ως καθοριστική ημέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης την ερχόμενη Παρασκευή: " Ο Θωμάς Μητρόπουλος κατάφερε να ενώσει όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο μέτωπο και μία κοινωνία που εξεγείρεται στο επιχειρούμενο ανοσιούργημα. Η Ηλυσιακή ιδέα δένει όλους μας σε μία αγωνιστική πανστρατιά που δεν πρόκειται να υποχωρήσει, ώστε να παραμείνει ο Ηλυσιακός ενιαίος και αδιαίρετος σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές.

Με την συγκέντρωση μας διατρανώνουμε την αντίθεση μας στην συγχώνευση. Κληθήκαμε από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να παρουσιάσουμε το πραγματικό και νομικό μέρος του ζητήματος ώστε να υποστηρίξουμε την παρανομία που γίνεται.

Επίσης ο Θωμάς Μητρόπουλος έκανε ένα λάθος. Παρουσίασε πλαστό έγγραφο προς την Ένωση της Β' και Γ' εθνικής ότι το γήπεδο του Ηλυσιακού είναι ακατάλληλο για να διεξαχθεί αγώνας. Το συγκεκριμένο γεγονός θα παίξει σημαντικό ρόλο στην δικαίωση μας. Βρισκόμαστε στην κορύφωση της προσπάθειας και η ΕΕΠ έχει την δυνατότητα να αποτρέψει αυτόν τον μύθο της συγχώνευσης

".

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Οικονόμου τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του: " Δεν είμαστε διατιθεμένοι να δεχτούμε καμία απειλή σε αυτούς που προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν. Έχουμε κερδίσει κάποιες μάχες και όχι τον πόλεμο. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι ο Ηλυσιακός να έρθει στα Ιλίσια και να συνεχίσει την 81χρονη ιστορία του".

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού κ. Βασίλης Μπαλαμπέκος έκανε μία αναφορά στα γεγονότα και επισήμανε: " Είναι μία μεγάλη ημέρα. Όλοι μαζί, ανεξαρτήτως παρατάξεως φωνάζουμε κάτω τα χέρια από τον Ηλυσιακό. Συμπληρώθηκαν 2,5 μήνες από τον δίκαιο αγώνα μας. Όλοι αδιαφορούσαν στην αρχή και τώρα όλοι είναι με το μέρος μας. Να ανοίξουμε λογαριασμό με σκοπό την επανάκτηση της ομάδας".

Ομιλίες εκφώνησαν φίλαθλοι και άνθρωποι του Ηλυσιακού ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικό δρόμο στου Ζωγράφου.










TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ