ΟΦΗ

Νέα εποχή στον ΟΦΗ

Νέα εποχή στον ΟΦΗ
New Image

Ολοκληρώθηκε η οριστική μεταβίβση των μετοχών στην ΠΑΕ ΟΦΗ αργά το βράδυ του Σαββάτου

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της ιστοσελίδας της ηρακλειώτικης ομάδας, η οποία αναφέρει: " Σήμερα, Σάββατο 8-5-2010 στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε η οριστική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ-ΟΦΗ με την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών. Πιο συγκεκριμένα έγινε μεταβίβαση ποσοστού 67.57% των μετοχών της ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Οι κ.κ. Μανόλης Βατσινάς, Φανούρης Βατσινάς, παρείχαν ανέκκλητη εντολή και πληρεξουσιότητα στους κ.κ. Μανόλη Δαμιανάκη, Μιχάλη Λεμπιδάκη τους οποίους έχει προτείνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Γιάννης Κουράκης, όπως προβούν στην οριστική μεταβίβαση των μετοχών στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν προσυμφωνήσει και έχουν καταβάλει χρηματικά ποσά

".

Αμέσως μετά το πέσιμο των υπογραφών, ο πρόεδρος του ΟΦΗ όντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών δήλωσε: " Η διοίκηση και εγώ προσωπικά είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στο φίλαθλο κόσμο. Μια νέα εποχή αρχίζει για τον ΟΦΗ όπου όλοι μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν για να βρεθεί η αγαπημένη μας ομάδα σε λεωφόρους επιτυχιών"

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Κυριακή 09/05 στις 17.00 την αναμέτρηση Πιερικός-Εθνικός.







TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ